K!dans in Mechelen

Katja CloetensK!dans vzw werd in 2008 opgericht door Katja Cloetens en biedt danslessen aan voor iedereen vanaf 4 jaar. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende danslessen.

Zo zijn er de lessen Danspret voor kinderen vanaf vier jaar, de lessen Kids 1 voor de 6- tot 7-jarigen, de lessen Kids 2 voor de 8- tot 9-jarigen en de lessen Clipdance voor de 10- tot 13-jarigen. Tijdens deze lessen krijgen de kinderen een basis mee voor het verdere dansen. Zo maken ze kennis met stijlen ballet, jazz en verschillende soorten hiphop.

Naast het pakket voor kinderen biedt K!dans ook verschillende lessen voor jongeren en volwassenen. Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod aan stijlen zoals Modern Jazz, Danscehall, Hiphop Lyrical, Ballet, … , Zumba en Dansfit.

Inmiddels dansen wij op 3 locaties: In de grote zaal van basisschool De Ark in Battel, de dansstudio boven de Parochiezaal en in de Sporthal van St. Kat. Waver. Deze locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto vanuit Mechelen en omliggende gemeenten.

Onze dansschool behaalde ook kwaliteitslabel uitgereikt door Danssport Vlaanderen.

Kwaliteitslabel

 

Schrijf je in

Ben jij een eeuwige twijfelaar? Kom dan zeker een gratis proefles volgen.

Ja, ik kom dansen!

Nieuwe lessenrooster 2017-2018

bekijken

 

Inschrijvingen kan nog altijd. Nieuwe instapmogelijkheden vanaf 8 januari 2018.

Mama-Babydans

De nieuwe lessenreeks start op 13 januari 2018. Ontdek hier meer info en schrijf je vandaag nog in, want plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils. Als je niet zeker bent welke les te kiezen, mag je altijd een gratis proefles volgen.

Kids

Vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern Jazz over Dancehall en Techniek tot Zumba, BBB en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

Zumba

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Ook tijdens de zomer kun je iedere maandagavond bij ons terecht.

Extra in St-Kat-Waver

Wij dansen op 3 locaties: 2 in Battel (Mechelen) en 1 in Sint-Katelijne Waver

Volg K!dans op Facebook