Op zoek naar een toffe dansschool in Mechelen? Spring dan zeker eens binnen bij K!dans. Wij bieden een gevarieerd aanbod in verschillende dansstijlen en voor verschillende leeftijden en niveaus. Neem een kijkje naar onze lessenrooster 2013-2014.

‘Welke dansstijl moet ik kiezen?’

Ben je er nog niet helemaal uit welke dansstijl bij jou past? Maak je geen zorgen, wij helpen je graag wegwijs. Kijk eerst even welke lessen open zijn voor jouw leeftijd en ervaring en kom dan een gratis proefles volgen zodat je de juiste keuze kunt maken. Uiteraard geven we je graag extra uitleg ter plaatse of via mail/telefoon. (Check de contactgegevens.)

Mijn eerste dansles

Draag comfortabele kledij waarin je goed kan bewegen en goede sneakers of sportschoenen die je voeten ondersteunen. Voor techniek en jazzdance kan het gemakkelijker zijn om op blote voeten of met kousen te dansen. Vergeet ook geen handdoek en eventueel wat drinken mee te brengen. Water kun je ter plaatse verkrijgen.

‘Ik blijf graag kijken naar mijn zoon/dochter’

Kijken kan en mag uiteraard. Al hebben we de regel dat ouders niet binnen in de danszaal mogen. Je kunt perfect de les volgen van achter het glasraam en de hal boven.

Waarom bij K!dans ?

K!dans is meer dan een dansschool, het is echt een plaats waar iedereen zich goed en thuis voelt. Je maakt er deel uit van een community, waar sociale contacten mogelijk zijn. Iedereen is welkom en dat voel en merk je. Daarnaast dragen we kwaliteit hoog in het vaandel, door te werken met geschoolde dansleraars, de organisatie goed te structureren, doelen te stellen en een missie en visie na te streven. Een goed gevoel en goede communicatie vinden we belangrijk. Het is een plek waar je leert dansen en gegarandeerd blijft hangen! 🙂

Volg de K!dans community via onze Facebook fanpagina.

Nog meer vragen?

Bekijk ook eens onze FAQ.

Inschrijven

Zo doe je dat