Kalender 2020-2021

Dag Activiteit Locatie
19 december 2020 K!dans Kerstdag De Ark
6 februari 2021 Kids Party Parochiezaal
5 februari 2021 Quiz Parochiezaal
15 en 16 mei 2021 K!dans ‘coronaproof’ show  De Loods

K!dans show: hoe zit dat voor 2021?

Corona strooit roet in het eten van veel evenementen. Ook onze tweejaarlijkse K!dans show in de Stadsschouwburg – zoals we hem kennen met alle special effects erop en eraan – moeten we dit seizoen doorstrepen. Heel jammer! Want we waren al ver in onze voorbereidingen en het belooft een toppertje van formaat te worden. Uiteraard gooien we al het werk niet in de vuilbak en staan we in 2023 in volle glorie op dat podium! 

Maar wat dan wel? K!dans zou K!dans niet zijn als we niet probeerden om een alternatief op poten te zetten. We houden dus nog steeds het weekend van 15 en 16 mei 2021 gereserveerd in de agenda’s van iedereen om een coronaproof light versie te brengen van onze dansshow. Over het wat en hoe zullen we jullie binnenkort meer vertellen. Maar kijken samen met jullie uit naar het moment dat we weer kunnen schitteren. 

 

Inschrijven

Schrijf je nu in voor het nieuwe dansseizoen 2020-2021

Lessenrooster 2020-2021

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, mag je altijd een gratis proefles volgen.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Zumba

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Ook tijdens de zomer kun je bij ons terecht voor zomerzumba.

Volg K!dans op Facebook