Audities wedstrijdteams 11 September 2021

MODERN COMPAGNIE
Team Moderne Dans
Vanaf 11 jaar

Startuur auditie: 12u30

 

LIL’ KILLAHZ
Hip Hop Crew
vanaf 10 jaar

Startuur auditie: 13u00

MAJESTY
Hip Hop Crew
Vanaf 15 jaar

Startuur auditie: 15u30

 

Wedstrijdteams

Onze dansschool biedt naast het recreatieve aanbod ook een sterke competitieve aanvulling. Dansers die op zoek zijn naar meer uitdaging, graag dansen op een podium, willen knallen voor publiek, bieden we de kans om extra te groeien. Onze 2 hip hop teams zijn een vaste waarde in verschillende wedstrijdcircuits zoals Fifth Avenue, Dance Waves, UDO, Hip Hop Unite, Legacy, WOD, Danssport Vlaanderen, …
Daarnaast werken we aan de uitbouw van een modern wedstrijdteam. Dit omvat een pakket van ballet en choreografie modern. Wie zich hiervoor kandidaat wil stellen, kan alvast beginnen oefenen voor de audities.

Nieuw vanaf september 2021:

Dansers die graag de stap zetten van recreatief naar competitief niveau, raden we aan om de level C lessen te volgen (Kids Advanced, Lyrical Kids, Lyrical, LA Style, Experimental, …) . Om in te stappen in dit niveau is steeds de goedkeuring van de dansleraar nodig. De C-groep die voor de jongste dansers de springplank vormt van recreatief naar competities is de groep Kids Advanced, waar je al vanaf 7 jaar kan instappen. Hiervoor is vanaf nu geen auditie meer nodig, maar wel een selectie tijdens de dansles zelf waarbij de leraars inschatten of de les verder gevolgd kan worden. 

Coaches & trainingen

Demo 1 – 10+ (Lil’ Killahz) –> 2 trainingsmomenten + extra lessenpakket
– Leraars: Hilke en Kamie

Demo 2 – 15+ (Majesty) –> 1 langer trainingsmoment + extra lessenpakket
– Leraar: Fundi

Demo Modern 11+ –> 1 trainingsmoment + ballet + extra lessenpakket
– Leraars: Jolien, Gaëlle

Inschrijven voor de auditie is verplicht via inschrijven@kdans.be

 

 

Check out onze crews!

Inschrijven

Proefles? Dat kan! Schrijf je in. 

Lessenrooster 21-22

Dit is de nieuwe lessenrooster vanaf 13 september 2021.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Workouts

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Daarnaast bieden we ook nog HIIT, Yoga, Step en BBB online.
Ontdek alle workouts.

Volg K!dans op Facebook

Gouden Carolus bier hier!


Nog op zoek naar een geschikt en origineel cadeau? Ter gelegenheid van de feestdagen bieden we een 
K!dans-bierpakket aan in bijhorende geschenkverpakking! Het bierpakket bevat 2 flessen Gouden Carolus van 75 cl (waarvan 1 fles Gouden Carolus Tripel en 1 fles Gouden Carolus Classic) en is verpakt in een mooi houten geschenkkistje.