Mama & Baby Dans

De eerste succesvolle lessenreeksen zijn reeds achter de rug. Vanaf zondag 22 april 2018 starten we met een nieuwe reeks (7 lessen) van Mama & Baby Dans in de Dansschool K!dans.

Uniek en nieuw in België!
Onder begeleiding van een professionele danslerares en vroedvrouw, kijkt je baby lekker rond of tuimelt in slaap, terwijl jij een leuke work-out doet!

Wat is het?
Bij de lessen Mama & Baby Dans gaat het om dansplezier en het aanleren van een correcte houding. Heel belangrijk voor dans én voor het dragen van een baby die steeds zwaarder wordt.
Het eerste deel van de les bestaat uit oefeningen aan de barre, waar je werkt aan het opbouwen van kracht en techniek. Tijdens het tweede deel worden aangeleerde bewegingen samengevoegd tot korte dansante combinaties.

De lessen zijn geschikt voor baby’s tot maximum 1 jaar, of zolang als jij het gewicht kunt dragen tijdens de les. Als mama mag je deelnemen vanaf 6 weken na de bevalling.

Je mag je eigen ergonomische babydrager of -doek meebrengen, of je kunt er gewoon eentje lenen in onze dansschool. Wij danken hiervoor onze partners Het Land Van Ooit en Ergobaby (Oogappel).

De lessen worden gegeven door Brenda Martinez. Vroedvrouw Dominique Franquet is bij de lessen aanwezig als consulente om je waar nodig te helpen met het veilig en comfortabel dragen van je baby.

Nieuwe lessenreeks 2018
De volgende lessenreeks start op zondag 22 april 2018, van 10u-11u.

Een lessenreeks bestaat uit 8 lessen, waarvan je er 7 naar keuze kunt deelnemen. (De eerste les wordt mee begeleid door vroedvrouw Dominique.) Kosten per lessenreeks: € 80
We laten maximum 12 mama’s met baby toe per lessenreeks.

Voor meer info of inschrijven, stuur een mailtje naar info@kdans.be

In samenwerking met:

ErgobabyHet Land van Ooit

 

 

 

oogappel.be

Schrijf je in

Ben jij een eeuwige twijfelaar? Kom dan zeker een gratis proefles volgen.

Ja, ik kom dansen!

Nieuwe lessenrooster 2017-2018

bekijken

Mama-Babydans

De nieuwe lessenreeks start op 22 april 2018. Ontdek hier meer info en schrijf je vandaag nog in, want plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils. Als je niet zeker bent welke les te kiezen, mag je altijd een gratis proefles volgen.

Kids

Vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern Jazz over Dancehall en Techniek tot Zumba, BBB en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

Zumba

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Ook tijdens de zomer kun je iedere maandagavond bij ons terecht.

Extra in St-Kat-Waver

Wij dansen op 3 locaties: 2 in Battel (Mechelen) en 1 in Sint-Katelijne Waver

Volg K!dans op Facebook