Dansschool K!dans in Mechelen zoekt enthousiaste en gemotiveerde dansleraars (+18 jaar) voor Kleuterdans en Multimove. Huidig seizoen en/of vanaf september 23.

Heb jij een diploma kleuteronderwijs, LO of lagere school leerkracht, VTS Multimove of ervaring met animatie. Of studeer jij iets in die richting? En sta jij met passie voor een groep mini’s? Reageer snel!

Multimove

Wij bieden Multimove voor de jongsten van 3 en 4 jaar. Vanaf de eerste kleuterklas dus. Best een uitdaging! Maar ooh zo leuk. Samen met Moovie, de mascotte, beelf je iedere week een avontuur. In de spelletjes, parcourtjes en dansjes komen de 12 bewegingsvaardigheden van  Multimove aan bod.

Plezier is de hoofddoelstelling van de lessen.

Kleuterdans

Iedere week neem je onze mini’s helemaal mee in een fantasierijke dansles. Op basis van een tof thema en al spelenderwijs leer je ze de eerste danspasjes en choreografieën. Allemaal op maat van de fantasierijke leefwereld van de tweede kleuterklas.

Zot zijn doet geen zeer. Jij bedenkt gekke verhalen, durft je wel eens te verkleden of gaat aan de slag met leuke materialen. Uiteraard heb je ook ritmegevoel en weet je hoe je kleuters een uur lang blijft boeien.

Waar en wanneer?

Iedere woensdagnamiddag 14.30u-15u30 en 16u00-17u00
Dansschool K!dans in Basisschool De Ark, Battelse Bergen 1, 2800 Mechelen

Interesse?

Is dansles geven jouw ding? Stuur dan snel je CV naar katja@kdans.be