Audities wedstrijdteams 

MODERN COMPAGNIE
Team Moderne Dans
Vanaf 11 jaar

Auditie 10 september

 

LIL’ KILLAHZ
Hip Hop Crew
vanaf 10 jaar

Auditie 10 september

MAJESTY
Hip Hop Crew
Vanaf 15 jaar

Auditie 10 september

 

Wedstrijdteams

Onze dansschool biedt naast het recreatieve aanbod ook een sterke competitieve aanvulling. Dansers die op zoek zijn naar meer uitdaging, graag dansen op een podium, willen knallen voor publiek, bieden we de kans om extra te groeien. Onze 2 hip hop teams en modern wedstrijdteam zijn een vaste waarde in verschillende wedstrijdcircuits zoals Fifth Avenue, Dance Waves, UDO, Hip Hop Unite, Legacy, WOD, Danssport Vlaanderen, …
Wie zich hiervoor kandidaat wil stellen, kan alvast beginnen oefenen voor de audities. Je krijgt dan een choreografie aangeleerd die je nadien zo goed mogelijk mag uitvoeren. We houden ook rekening met het leerproces.

Coaches & trainingen

Demo 1 – Leeftijd: 10+ (Lil’ Killahz) –> 2 trainingsmomenten + extra lessenpakket
– Leraars: Hilke en Kamie

Demo 2 – Leeftijd: 15+ (Majesty) –> 1 langer trainingsmoment + extra lessenpakket
– Leraar: Laurent

Demo Modern: Leeftijd: 11+ –> 2 trainingsmomenten + extra lessenpakket
– Leraars: Eline 

Inschrijven voor de auditie is verplicht via inschrijven@kdans.be

Kids Advanced

Dansers die graag de stap zetten van recreatief naar competitief niveau, raden we aan om de level C lessen te volgen (Kids Advanced, Lyrical Kids, …) . Om in te stappen in dit niveau is steeds de goedkeuring van de dansleraar nodig. De C-groep die voor de jongste dansers de springplank vormt van recreatief naar competities is de groep Kids Advanced, waar je al vanaf 7 jaar kan instappen. Wil je hier instappen? Dan zullen de leraars (Dagmar en Ellen) tijdens de les beoordelen om je dit level kan volgen.

Check out onze crews!

Inschrijven

Lessenrooster 22-23

Onze danslessen starten op 12 september 2022.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Audities demoteams

Wil jij schitteren op een podium en meedoen aan wedstrijden? Doe op 10 september mee aan onze audities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze wedstrijdteams! Benieuwd?

 

Wij zijn nogal actief op social media. Volg ons hier:

K!dans op FacebookK!dans op InstagramK!dans op Tik Tok