Waar dansen wij?

1. Basisschool De Ark – Battelse Bergen 1 – 2800 Mechelen
2. K!dans studio – Battelse Bergen 28 – 2800 Mechelen
3. Sporthal Loerenboske – Maanhoeveweg 34 – St-Katelijne-Waver

 

Hoe contacteer je ons?

Postadres: Battelsesteenweg 489 – 2800 Mechelen

E-mail: info@kdans.be

Telefoon: (+32) 486 790503

Stuur ons een bericht

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Inschrijven

  Geniet nu van extra korting. Stap in tijdens de maand januari en dans tot met juni 2023.

  Lessenrooster 22-23

  Dansschool K!dans

  Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is een van de grootste dansscholen in Mechelen. Opgericht in 2008 door Katja Cloetens. Wij zijn een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

  Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen.

  Onze leraars zijn bijna allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en passie voor dans.

   

  Kleuters en Kids

  Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids Moderne, Hip Hop, Ragga, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

  Teens & Adults

  Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+.

   

  Recreatie en Competitie

  Uiteraard is ons reacreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Maar jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in dans? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

  Clubsfeer

  Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!