Tarieven 2019-2020

Seizoensabonnement sep-juni

 

1 les per week:

Startbedrag = 170 euro (Voor alle groepen behalve breakdance woe 15.30u, zumba en (pre)demo)
Startbedrag = 195 euro (Zumba, Ballet 2 selectie en Breakdance woe 15.30u)
Startbedrag demoteams wijken af.

Meerdere lessen per week:

Vanaf de 2de les per week betaal je 70 euro extra per les die je bij opneemt. Dit supplement wordt bovenop het hoogste startbedrag geteld.

Voorbeeld: 1 les zumba + 1 les jazz volwassenen = 195 euro + 70 euro = 265 euro
1 les hip hop street + 1 les techniek + 1 les dancehall = 170 euro + 2x70 euro = 310 euro

Kortingen:

1/ Start je pas in januari, dan krijg je korting. Het basisbedrag is dan 120 euro ofwel 140 euro (zumba, breakdance woe 16.00u).
2/ Je krijgt ook korting vanaf het derde gezinslid: 15 euro

10-beurtenkaart Zumba:

80 euro (Enkel geldig voor zumba)

 

Mutualiteit

Het is mogelijk om een deel van het lidgeld terug te krijgen via jouw mutualiteit. Bezorg ons hiervoor het document van je ziekenfonds dat wij je ingevuld en ondertekend terugbezorgen.

Inschrijven

Ben jij een eeuwige twijfelaar? Kom dan zeker een gratis proefles volgen.

Lessenrooster 2019-2020

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils. Als je niet zeker bent welke les te kiezen, mag je altijd een gratis proefles volgen.

'Behind the scenes'-team

Bij K!dans is er altijd wel wat te beleven! Dit vraagt natuurlijk om heel wat helpende handen. Wil jij graag deel uitmaken van het toffe K!dans ‘behind the scenes-team’ en af en toe de dansschool een (creatief, praktisch, ondersteunend, …) handje komen toe steken? Laat het ons weten via dit invulformulier.

Kids

Vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern Jazz over Dancehall en Techniek tot Zumba, BBB en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

Zumba

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Ook tijdens de zomer kun je iedere maandagavond bij ons terecht.

Extra in St-Kat-Waver

Wij dansen op 3 locaties: 2 in Battel (Mechelen) en 1 in Sint-Katelijne Waver

Volg K!dans op Facebook

#Blijfinuwkot #dansdanserdanst

Onze fysieke danslessen op locatie zijn momenteel geschorst tem 3 april omwille van COVID-19.
Blijf op de hoogte van de laatste update ifv van onze danslessen. En volg tijdens de soft lockdown periode onze livestream danslessen en online filmpjes via de algemene Facebook-groep van K!dans.