Workouts – Let’s sweat!

Fitness aanbod 2021-2022

Zumba, BBB Shape, Yoga, HIIT, Step Dance, … welke workout kies jij?

workouts

STEP DANCE
Cardio + Choreo

DO 21u Studio
16/09 tot 28/10 2021

Volledige minireeks
(7-beurten)

Waan je een echte Jane Fonda in deze workout les. De combinatie van danspasjes op en af de step maken het dubbel zo doeltreffend, maar ook echt super fun.

zumba

ZUMBA
Choreo + Cardio

MA – DI – WOE

Seizoensabonnement of 10-beurtenkaart

Je kiest een vaste dag/groep om bij aan te sluiten uit het lessenrooster

 

Dance workout op Zuiderse muziek waarbij de nadruk ligt op zweten en fun!

 

yoga

YOGA FLOW
Kracht + Stretch

MA 21u Studio

10-beurtenkaart Yoga

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence. Tijdens de yoga les focussen we vooral op stretching, evenwicht en core stability.

HIIT

HIIT
Cardio + Kracht

DO 19u Studio

10-beurtenkaart HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en kenmerkt zich door een afwisseling van korte maar krachtige momenten van inspanning afgewisseld door nog kortere momenten van ontspanning.

Het verbetert je uithoudingsvermogen en houdt je spiermassa intact en verhoogt je metabolisme.

workouts

BBB Shape
Kracht

DO 21u ONLINE
11/11 tot 23/12 2021

Volledige minireeks
(7-beurten)

Volg van thuis live online en/of herbekijk uitgesteld (je krijgt de video’s in je ledenbeheeraccount)

De ideale groepsles om van thuis uit je lichaam te verstevigen. De les omvat doelgerichte oefeningen om de BBB-zones aan te pakken. En dat met een leuk muziekje erbij!

Inschrijven

Proefles? Dat kan! Schrijf je in. 

Lessenrooster 21-22

Dit is de nieuwe lessenrooster vanaf 13 september 2021.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Workouts

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Daarnaast bieden we ook nog HIIT, Yoga, Step en BBB online.
Ontdek alle workouts.

Volg K!dans op Facebook

Gouden Carolus bier hier!


Nog op zoek naar een geschikt en origineel cadeau? Ter gelegenheid van de feestdagen bieden we een 
K!dans-bierpakket aan in bijhorende geschenkverpakking! Het bierpakket bevat 2 flessen Gouden Carolus van 75 cl (waarvan 1 fles Gouden Carolus Tripel en 1 fles Gouden Carolus Classic) en is verpakt in een mooi houten geschenkkistje.