Workouts – Let’s sweat!

Fitness aanbod 2022-2023

Step Dance, Shape & Stretch, BodyFit, Zumba … welke workout kies jij?

workouts

STEP DANCE
Cardio + Choreo

JANUARI 2023
MA 21-22u

5-beurten lessenreeks
Met Mellissa

Waan je een echte Jane Fonda in deze workout les. De combinatie van danspasjes op en af de step maken het dubbel zo doeltreffend, maar ook echt super fun.

HIIT

BODY FIT
Cardio + Kracht

MAART 2023
WOE 20u30-21u30

5-beurten lessenreeks
Met Hilke

Een workout met een afwisseling van cardio en oefeningen voor alle spieren van het lichaam. Het verbetert je uithoudingsvermogen en houdt je spiermassa intact en verhoogt je metabolisme. En dat alles op leuke muziek. Zweten maar!

Zumba

ZUMBA
Choreo + Cardio

HEEL SEIZOEN
Ma – Di – Wo

Seizoensabonnement of 10-beurtenkaart

Met Mellissa en Sofie

Je kiest een vaste dag/groep om bij aan te sluiten uit het lessenrooster

Dance workout op Zuiderse muziek waarbij de nadruk ligt op zweten en fun!

 

Inschrijven

Geniet nu van extra korting. Stap in tijdens de maand januari en dans tot met juni 2023.

Lessenrooster 22-23

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is een van de grootste dansscholen in Mechelen. Opgericht in 2008 door Katja Cloetens. Wij zijn een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen.

Onze leraars zijn bijna allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en passie voor dans.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids Moderne, Hip Hop, Ragga, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Teens & Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+.

 

Recreatie en Competitie

Uiteraard is ons reacreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Maar jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in dans? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

Clubsfeer

Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!