Workouts – Let’s sweat!

Fitness aanbod 2022-2023

Zumba, BBB Shape, Yoga, HIIT, Step Dance, … welke workout kies jij?

workouts

STEP DANCE
Cardio + Choreo

SEP-OKT ’22
MA 21-22u

Waan je een echte Jane Fonda in deze workout les. De combinatie van danspasjes op en af de step maken het dubbel zo doeltreffend, maar ook echt super fun.

zumba

ZUMBA
Choreo + Cardio

MA – DI – WOE

Seizoensabonnement of 10-beurtenkaart

Je kiest een vaste dag/groep om bij aan te sluiten uit het lessenrooster

Dance workout op Zuiderse muziek waarbij de nadruk ligt op zweten en fun!

 

yoga

YOGA FLOW
Kracht + Stretch

Data volgt

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence. Tijdens de yoga les focussen we vooral op stretching, evenwicht en core stability.

HIIT

HIIT
Cardio + Kracht

Data volgt

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en kenmerkt zich door een afwisseling van korte maar krachtige momenten van inspanning afgewisseld door nog kortere momenten van ontspanning.

Het verbetert je uithoudingsvermogen en houdt je spiermassa intact en verhoogt je metabolisme.

Inschrijven

Lessenrooster 22-23

Onze danslessen starten op 12 september 2022.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Audities demoteams

Wil jij schitteren op een podium en meedoen aan wedstrijden? Doe op 10 september mee aan onze audities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze wedstrijdteams! Benieuwd?

 

Wij zijn nogal actief op social media. Volg ons hier:

K!dans op FacebookK!dans op InstagramK!dans op Tik Tok