Dansen, Zingen, Acteren

Musical

Hou jij van dansen, zingen en acteren? Ben je geboren om op een podium te staan? Dan is onze Musical Studio ongetwijfeld iets voor jou!
K!dans biedt vanaf 3de kleuterklas musical lessen waarbij je de kneepjes van het vak leert. Verdiep je in zangtechnieken, leer hoe je je beste kanten in de verf zet op het podium en dans zoals je nooit eerder hebt gedanst.

Ontdek onze Musical Studio in Mechelen

De Musical Studio is een volledige afdeling van dansschool K!dans waar je niet genoeg krijgt van het podium. De afdeling wordt ondersteund door Vlaamse (musical)actrice Charlotte Boudry.  

Tijdens het Musical lesuur wordt er geoefend op 3 onderdelen: de les bestaat uit een dansgedeelte, zangbegeleiding en acting moment. De les duurt 2 uur (behalve de initiatieles: 1 uur), maar wordt opgedeeld in de verschillende disciplines. Je krijgt dus ook les van 3 verschillende ervaren docenten.

Wanneer?

Zaterdagvoormiddag

  • 9u30-11u30 : Groep A (vanaf 7 jaar)
  • 10u30-11u30: Initiatiegroep (3de kl en 6 jaar)
  • 11u30-13u30: Groep B en Groep C (vanaf 10 jaar en ingedeeld volgens ervaring/leeftijd)

Wat heb je nodig?

Niet veel behalve een grote portie enthousiasme!

Inschrijven

Doe je hier. 

 

Onze eerste videoclip van 2021 

Jaarlijkse eindvoorstelling

Musical docenten

charlotte boudry
CHARLOTTE BOUDRY

Charlotte speelde mee in de musicals Red Star Line, Oliver!, Annie, Sprookjesboom (Efteling), Muerto, Ridders van de Ronde Keukentafel… Maar jullie kennen haar waarschijnlijk als Samantha uit Kadanza en als Star in de bioscoopfilm 100% Coco New York. Charlotte studeerde muziektheater aan Codarts, hogeschool voor de kunsten in Rotterdam en zal ons musicalteam op regelmatige basis bijstaan achter de schermen en voor gastlessen. Naast lesgeven, verzorgt zij ook mee de technische coördinatie van onze Musical afdeling.

Dorien
DORIEN MATTHIJS

Dorien lanceerde dit jaar haar eerste eigen single: BLACK OUT – GEDOE
Nu te beluisteren op Spotify!

EVELINE MAES

Studeerde aan de Musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium Brussel. Ze speelde ook mee in de Red Star Line musical van Studio 100. En vertolkte verschillende rollen, o.a in A Christmas Carol en Charlie and the Chocolate Factory.

RANI DE DEKEN

Studeerde ook Musicaltheater aan Koninklijk Conservatorium Brussel. In de afgelopen jaren was Rani te zien in de musical van De 3 Biggetjes (K3) en A Christmas Carol.

Meer info nodig?

Mail naar info@kdans.be

Inschrijven

  • Kan altijd zolang de groepen niet vol zitten.
  • Let op! Je inschrijving is pas volledig na betaling.

Lessenrooster 24-25

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is met meer dan 700 leden een van de grootste dansscholen in Mechelen. De club werd opgericht in 2008 door Katja Cloetens. Zij heeft een uitgebreide achtergrond van competitieturnen en -dansen, volgende tal van dansopleidingen en wil haar passie met iedereen delen.

K!dans is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens gratis proefweken.

Onze leraars zijn (bijna) allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en plezier.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret en Miniballet. Wij geloven in een gevarieerde en brede bewegingsbasis om op speelse wijze de motoriek te bevorderen. Voor de kids hebben we al meteen een breed aanbod in dansstijlen: Ballet, Kids Modern, Hip Hop, Breakdance, Musical , ... Bij uitbreiding ook Ritmiek Dance. 

Teens & Adults

Ons aanbod voor jongeren en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over Breakdance en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn bovendien verschillende lessen enkel voor adults 18+ en met voldoende uitdaging.

 

Recreatie en Competitie

Uiteraard is ons recreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Wil jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in een dansstijl? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

Clubsfeer

Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!