K!dans in Mechelen

Katja CloetensK!dans vzw werd in 2008 opgericht door Katja Cloetens en biedt danslessen aan voor iedereen vanaf 3 jaar. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende danslessen.

Zo zijn er de lessen Multimove en Danspret voor kinderen vanaf drie jaar, de lessen Kids 1 voor de 6- tot 7-jarigen, de lessen Kids 2 voor de 8- tot 9-jarigen en de lessen Clipdance voor de 10- tot 13-jarigen. Tijdens deze lessen krijgen de kinderen een basis mee voor het verdere dansgroepen. Zo maken ze kennis met stijlen ballet, jazz en verschillende soorten hiphop.

Naast het pakket voor kinderen biedt K!dans ook verschillende lessen voor jongeren en volwassenen. Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod aan stijlen zoals Modern Jazz, AfroFusion, Hiphop Lyrical, Ballet, … , Zumba en Dansfit.

Wij dansen op 2 locaties: In de grote zaal van basisschool De Ark in Battel en de dansstudio boven de Parochiezaal. Deze locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto vanuit Mechelen en omliggende gemeenten.

Onze dansschool behaalde ook kwaliteitslabel uitgereikt door Danssport Vlaanderen.

Inschrijven

Proefles? Dat kan! Schrijf je in. 

Lessenrooster 21-22

Dit is de nieuwe lessenrooster vanaf 13 september 2021.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Workouts

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Daarnaast bieden we ook nog HIIT, Yoga, Step en BBB online.
Ontdek alle workouts.

Volg K!dans op Facebook

Gouden Carolus bier hier!


Nog op zoek naar een geschikt en origineel cadeau? Ter gelegenheid van de feestdagen bieden we een 
K!dans-bierpakket aan in bijhorende geschenkverpakking! Het bierpakket bevat 2 flessen Gouden Carolus van 75 cl (waarvan 1 fles Gouden Carolus Tripel en 1 fles Gouden Carolus Classic) en is verpakt in een mooi houten geschenkkistje.