Dansschool K!dans in Mechelen

Katja CloetensDansschool K!dans vzw werd in 2008 opgericht door Katja Cloetens en biedt danslessen aan voor iedereen vanaf 3 jaar. De dansschool biedt een brede waaier aan verschillende danslessen en musicallessen. Je kan bij ons recreatief je passie beoefenen, maar wil je nog wat extra uitdaging? Dan kun je doorgroeien tot wedstrijdniveau en auditie doen voor onze competitieteams. 

Inmiddels zijn in onze club meer dan 700 leden actief, hebben we meer dan 30 leraars (waarvan meer dan de helft gediplomeerd), geven we meer dan 36 uur per week les en steken veel extra vrijwilligers de handen uit de mouwen. Zo bouwen we samen de meest gezellige en kwalitatieve dansschool van Mechelen.

Onze zalen zijn voornamelijk gelegen in Battel, vlakbij afrit Mechelen-Noord. Dat maakt ons gemakkelijk bereikbaar. Op maandagavond geven we ook zumba in Sint-Kathelijne Waver. Altijd feest!

Ons aanbod

Voor de jongsten is er Multimove (vanaf 3 jaar) en Danspret. Vanaf ’23-24 voorzien we ook Miniballet vanaf 4 jaar. Voor kinderen van de lagere school is er ruime keuze tussen Kids hip hop, Ragga, Ballet, Modern of Acro Dance. Tijdens deze lessen krijgen de kinderen een basis mee voor het verdere dansgroepen. Voor jongeren in het middelbaar geldt minstens hetzelfde aanbod en is er nog een uitbreiding over meerdere niveaus. 

K!dans biedt ook danslessen en workouts voor volwassenen. Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod aan stijlen zoals Modern Jazz, Hiphop Lyrical, Ballet, … , Zumba en Dansfit.

Onze dansschool behaalde al meerdere maken het kwaliteitslabel uitgereikt door Danssport Vlaanderen. Bij ons zit je goed! 

Meer info nodig?

Mail naar info@kdans.be

Inschrijven

  • Kan altijd zolang de groepen niet vol zitten.
  • Let op! Je inschrijving is pas volledig na betaling.

Lessenrooster 24-25

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is met meer dan 700 leden een van de grootste dansscholen in Mechelen. De club werd opgericht in 2008 door Katja Cloetens. Zij heeft een uitgebreide achtergrond van competitieturnen en -dansen, volgende tal van dansopleidingen en wil haar passie met iedereen delen.

K!dans is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens gratis proefweken.

Onze leraars zijn (bijna) allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en plezier.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret en Miniballet. Wij geloven in een gevarieerde en brede bewegingsbasis om op speelse wijze de motoriek te bevorderen. Voor de kids hebben we al meteen een breed aanbod in dansstijlen: Ballet, Kids Modern, Hip Hop, Breakdance, Musical , ... Bij uitbreiding ook Ritmiek Dance. 

Teens & Adults

Ons aanbod voor jongeren en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over Breakdance en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn bovendien verschillende lessen enkel voor adults 18+ en met voldoende uitdaging.

 

Recreatie en Competitie

Uiteraard is ons recreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Wil jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in een dansstijl? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

Clubsfeer

Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!