Dagelijks Bestuur

Katja

Katja

Artistiek Directrice (en brein achter véééél)

Linda

Linda

Financieel beheerder (en rots achter de schermen)

Peggy

Peggy

Verantwoordelijke Mar-Com en wedstrijdbeheer (en excell mastermind)

Hoi, ik ben Peggy. Fiere mama van 2 kids. Mijn dochter woont bijna bij K!dans. Naast de vele recreatieve lessen danst ze ook in het demoteam ‘Majesty’. Ikzelf probeer op woensdag wat aan mijn conditie te werken in de Zumba.

Bart

Bart

Verantwoordelijke Event & Vrijwilligersbeheer (en sociale topper)

Hallo, ik ben Bart. Mijn vrouw en 2 dochters dansen allemaal reeds verscheidene jaren bij K!dans. Daar de dansgoden mijn iets minder gunstig gezind zijn, heb ik besloten mijn andere kwaliteiten en krachten ten dienste te stellen van de dansschool.  Het organiseren van events en het beheer van de vrijwilligers binnen onze vereniging zijn meer mijn ding.  Ook de zoektocht naar en het onderhouden van de sponsorcontacten liggen mij nauw aan het hart.  Een project waar zowel de club als de leden beter van worden, daar steek ik graag mijn schouders onder.

Kim

Kim

Verantwoordelijke facilities & clubactiviteiten (met een let's do this mind)

Wil jij ook graag deel uitmaken van het toffe K!dans ‘behind the scenes-team’ en af en toe de dansschool een (creatief, praktisch, ondersteunend, …) handje komen toe steken? Laat het ons weten via dit formulier.

Inschrijven

  • Let op! Je inschrijving is pas volledig na betaling.

Lessenrooster 23-24

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is met meer dan 700 leden een van de grootste dansscholen in Mechelen. Opgericht in 2008 door Katja Cloetens, mogen we dus 15 kaarsjes uitblazen!

Wij zijn een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens gratis proefweken.

Onze leraars zijn (bijna) allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en passie voor dans.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret en Miniballet. Wij geloven in een gevarieerde en brede bewegingsbasis om op speelse wijze de motoriek te bevorderen. Voor de kids hebben we al meteen een breed aanbod in dansstijlen: Ballet, Kids Modern, Hip Hop, Breakdance, ... Nu ook Musical en Ritmiek Dance. Bekijk het nieuwe lessenrooster 23-24.

Teens & Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over Breakdance en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook verschillende lessen enkel voor adults 18+.

 

Recreatie en Competitie

Uiteraard is ons recreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Wil jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in dans? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

Clubsfeer

Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!