Dagelijks Bestuur

Katja

Katja

Artistiek Directrice (en brein achter véééél)

Linda

Linda

Financieel beheerder (en rots achter de schermen)

Hugo

Hugo

Medewerker clubactiviteiten, ICT, materiaal (en do-it-all-guy)

Kim

Kim

Verantwoordelijke facilities & clubactiviteiten (met een let's do this mind)

Peggy

Peggy

Verantwoordelijke Mar-Com en wedstrijdbeheer (en excell mastermind)

Hoi, ik ben Peggy. Fiere mama van 2 kids. Mijn dochter woont bijna bij K!dans. Naast de vele recreatieve lessen danst ze ook in het demoteam ‘Majesty’. Ikzelf probeer op woensdag wat aan mijn conditie te werken in de Zumba.

Bart

Bart

Verantwoordelijke Event & Vrijwilligersbeheer (en sociale topper)

Hallo, ik ben Bart. Mijn vrouw en 2 dochters dansen allemaal reeds verscheidene jaren bij K!dans. Daar de dansgoden mijn iets minder gunstig gezind zijn, heb ik besloten mijn andere kwaliteiten en krachten ten dienste te stellen van de dansschool.  Het organiseren van events en het beheer van de vrijwilligers binnen onze vereniging zijn meer mijn ding.  Ook de zoektocht naar en het onderhouden van de sponsorcontacten liggen mij nauw aan het hart.  Een project waar zowel de club als de leden beter van worden, daar steek ik graag mijn schouders onder.

Marianne

Marianne

Verantwoordelijke Recrea cel, K!dans kledij en wedstrijdbeheer (en steun-en-toeverlaat)

Ik ben Marianne, mama van twee sportieve kids.  Mijn dochter is naast fervent recreatief danser ook wedstrijddanser bij de Lil’Killahz; zo ben ik in het bestuur gerold… ? Zelf heb ik tot mijn 18 e klassiek ballet gedaan (maar dat is al even geleden….)

Wil jij ook graag deel uitmaken van het toffe K!dans ‘behind the scenes-team’ en af en toe de dansschool een (creatief, praktisch, ondersteunend, …) handje komen toe steken? Laat het ons weten via dit formulier.

Inschrijven

Proefles? Dat kan! Schrijf je in. 

Lessenrooster 21-22

Dit is de nieuwe lessenrooster vanaf 13 september 2021.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Workouts

Wekelijks staan er drie lessen zumba op het programma. Kom mee zweten en shaken op zuiderse melodieën! Daarnaast bieden we ook nog HIIT, Yoga, Step en BBB online.
Ontdek alle workouts.

Volg K!dans op Facebook

Gouden Carolus bier hier!


Nog op zoek naar een geschikt en origineel cadeau? Ter gelegenheid van de feestdagen bieden we een 
K!dans-bierpakket aan in bijhorende geschenkverpakking! Het bierpakket bevat 2 flessen Gouden Carolus van 75 cl (waarvan 1 fles Gouden Carolus Tripel en 1 fles Gouden Carolus Classic) en is verpakt in een mooi houten geschenkkistje.