Ritmiek & Acro Dance

Dans & Ritmiek

Ritmiek & Acro Dance combineert danstechniek met turnelementen waardoor er een hele unieke choreografie ontstaat. Denk maar aan de lenige figuren in de shows van Cirque du Soleil of in de dansers in de reality tv-show Dance Moms. De basis van Ritmiek Dance is kracht, lenigheid en de technieken van zowel acrobatiek als dans. Door Ritmiek Dance krijg je als danser een betere coördinatie en spierbeheersing in alle extremiteiten (benen en armen) van het lichaam. Tijdens de Ritmiek Dance lessen krijg je turnelementen aangeleerd, maar er wordt ook uitgebreid op grondwerk en danstechniek geoefend. Ideaal dus voor wie dansen en turnen graag combineert.

Ritmiek & Acro Dance is uniek in Mechelen. Vanaf september 2022 trainen deze groepen langer om nog beter te kunnen werken op technieken en choreografie. 

Wanneer?

Groep A: Dinsdagen van 18u-19u30 in de turnzaal van De Ark.
Groep B: Dinsdagen 18-20u in de turnzaal van De Ark.

De 2 groepen trainen gedeeltelijk samen.

Wat heb je nodig?

Strakke kledij of dans- turnpakje.

Inschrijven

Doe je hier. Vanaf 3 juni

Kom alvast in de sfeer

Ritmiek & Acro Dance trainers

Natasha Van Es won samen met haar acropartner Belgium’s Got Talent 2018, een toptalent.

Aanvullend hebben we ervaring vanuit de Ritmische Gymnastiekwereld in huis: Irina Majumdar

Natasha
Irina

Inschrijven

Lessenrooster 22-23

Onze danslessen starten op 12 september 2022.

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Audities demoteams

Wil jij schitteren op een podium en meedoen aan wedstrijden? Doe op 10 september mee aan onze audities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze wedstrijdteams! Benieuwd?

 

Wij zijn nogal actief op social media. Volg ons hier:

K!dans op FacebookK!dans op InstagramK!dans op Tik Tok