Ritmiek & Acro Dance

Dans & Ritmiek

Ritmiek & Acro Dance combineert danstechniek met turnelementen waardoor er een hele unieke choreografie ontstaat. Denk maar aan de lenige figuren in de shows van Cirque du Soleil of in de dansers in de reality tv-show Dance Moms. De basis van Ritmiek Dance is kracht, lenigheid en de technieken van zowel acrobatiek als dans. Door Ritmiek Dance krijg je als danser een betere coördinatie en spierbeheersing in alle extremiteiten (benen en armen) van het lichaam. Tijdens de Ritmiek Dance lessen krijg je turnelementen aangeleerd, maar er wordt ook uitgebreid op grondwerk en danstechniek geoefend. Ideaal dus voor wie dansen en turnen graag combineert.

Ritmiek & Acro Dance is uniek in Mechelen. Vanaf september 2022 trainen deze groepen langer om nog beter te kunnen werken op technieken en choreografie. 

Wanneer?

Groep A: Dinsdagen van 18u-19u30 in de turnzaal van De Ark.
Groep B: Dinsdagen 18-20u in de turnzaal van De Ark.

De 2 groepen trainen gedeeltelijk samen.

Wat heb je nodig?

Strakke kledij of dans- turnpakje.

Inschrijven

Doe je hier. Vanaf 3 juni

Kom alvast in de sfeer

Ritmiek & Acro Dance trainers

Natasha Van Es won samen met haar acropartner Belgium’s Got Talent 2018, een toptalent.

Aanvullend hebben we ervaring vanuit de Ritmische Gymnastiekwereld in huis: Irina Majumdar

Natasha
Irina

Inschrijven

  • Let op! Je inschrijving is pas volledig na betaling.
  • Huidige leden kunnen tijdens het inschrijfmoment op 2 juni (19-21u aan de Studio) komen betalen.
  • Vanaf 3 juni kan iedereen inschrijven en betalen (ook per overschrijving).

Lessenrooster 23-24

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is een van de grootste dansscholen in Mechelen. Opgericht in 2008 door Katja Cloetens. Wij zijn een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen.

Onze leraars zijn bijna allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en passie voor dans.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret en Miniballet. Voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids Modern, Hip Hop, Breakdance, ... Nu ook Musical en Ritmiek Dance. Bekijk het nieuwe lessenrooster 23-24.

Teens & Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+.

 

Recreatie en Competitie

Uiteraard is ons recreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Wil jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in dans? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

Clubsfeer

Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!