Ritmiek & Acro Dance

Dans & Ritmiek

Ritmiek & Acro Dance combineert danstechniek met turnelementen waardoor er een hele unieke choreografie ontstaat. Denk maar aan de lenige figuren in de shows van Cirque du Soleil of in de dansers in de reality tv-show Dance Moms. De basis van Ritmiek Dance is kracht, lenigheid en de technieken van zowel acrobatiek als dans. Door Ritmiek Dance krijg je als danser een betere coördinatie en spierbeheersing in alle extremiteiten (benen en armen) van het lichaam. Tijdens de Ritmiek Dance lessen krijg je turnelementen aangeleerd, maar er wordt ook uitgebreid op grondwerk en danstechniek geoefend. Ideaal dus voor wie dansen en turnen graag combineert.

Ritmiek & Acro Dance is uniek in Mechelen. 

Wanneer?

Groep A: Dinsdagen van 18u-19u in de turnzaal van De Ark.
Groep B: Dinsdagen 18-20u in de turnzaal van De Ark.

De 2 groepen trainen gedeeltelijk samen.

Wat heb je nodig?

Strakke kledij of dans- turnpakje.

Inschrijven

Vanaf 1 juni

Kom alvast in de sfeer

Ritmiek & Acro Dance trainers

Laura
Trainer gezocht! (Interesse?)

Wij zoeken extra hulp voor Laura. Heb je interesse om les te geven? Mail naar Katja@kdans.be

Meer info nodig?

Mail naar info@kdans.be

Inschrijven

  • Kan altijd zolang de groepen niet vol zitten.
  • Let op! Je inschrijving is pas volledig na betaling.

Lessenrooster 24-25

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans is met meer dan 700 leden een van de grootste dansscholen in Mechelen. De club werd opgericht in 2008 door Katja Cloetens. Zij heeft een uitgebreide achtergrond van competitieturnen en -dansen, volgende tal van dansopleidingen en wil haar passie met iedereen delen.

K!dans is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, kun je altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens gratis proefweken.

Onze leraars zijn (bijna) allemaal gediplomeerd en geven les met liefde en plezier.

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret en Miniballet. Wij geloven in een gevarieerde en brede bewegingsbasis om op speelse wijze de motoriek te bevorderen. Voor de kids hebben we al meteen een breed aanbod in dansstijlen: Ballet, Kids Modern, Hip Hop, Breakdance, Musical , ... Bij uitbreiding ook Ritmiek Dance. 

Teens & Adults

Ons aanbod voor jongeren en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over Breakdance en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn bovendien verschillende lessen enkel voor adults 18+ en met voldoende uitdaging.

 

Recreatie en Competitie

Uiteraard is ons recreatief aanbod het grootst. Een goede basis én fun zijn belangrijke elementen voor een dansles. Wil jij graag een stapje verder en je echt verdiepen in een dansstijl? Dan raden we je aan om zoveel mogelijk lessen te volgen en auditie te doen voor onze demoteams. Wie weet word jij samen met je team de volgende Belgisch kampioen!

Clubsfeer

Naast een fantastisch aanbod willen wij als club heel toegankelijk zijn. We zorgen voor een aangename, familiale sfeer waar iedereen welkom is. Dus kom erbij!