Multimove en dans

Dansen is een hele dankbare sport voor onze motorische en fysieke ontwikkeling. Maar vooraleer kinderen zich op één bepaalde sporttak zoals dansen toeleggen, is het belangrijk dat ze eerst hun basismotoriek ontwikkelen. Multimove is daar het ideale programma voor.

Wat is Multimove?

Multimove bestaat uit sport, spel, ontdekking en vooral plezier. De basis zijn 12 noodzakelijke bewegingen die een kind kan leren: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien. Ideaal dus voor 3-, 4-jarigen om in te stappen. Omdat die ‘moves’ losstaan van een sporttak, hangt het kind nog niet vast aan één sport. Zo kunnen ze zelf ontdekken welke sport hij of zij het liefst doet.

 

Sinds 2020 zijn wij ook een ‘erkende multimove vereniging’. We zijn staan hierbij garant voor een kwalitatieve werking. Onze leraars hebben hiervoor een specifieke opleiding gevolgd en zorgen voor een leuke multimove les op maat van de allerkleinsten.

Voor wie:
Kinderen geboren in 2020, 2021 (kindjes gaan minstens als eventjes naar de instapklas)

Wanneer:
woensdag 15u-16u of zaterdag 12.30u-13.30u 

Inschrijven:
Mail ons voor een proefles: info@kdans.be

Meer weten?

Stuur een mailtje naar info@kdans.be