Masterclasses

Dinsdag is voortaan Masterclass time! In 2021-2022 nodigen we iedere maand een nieuwe guest teacher uit voor een mini lessenreeks. Je kan inschrijven (vanaf 26 juni) per reeks of volg ze gewoon allemaal. Benieuwd wie er langs komt? Houd deze pagina in de gaten.    

LISA

5, 12, 19, 26 oktober 2021

Workshop MAURO

23 oktober 2021 om 18u30-20u00

Inschrijven

Vanaf 3 juni voor leden - Vanaf 4 juni voor niet-leden 

Lessenrooster 22-23

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Audities demoteams

Wil jij schitteren op een podium en meedoen aan wedstrijden? Doe op 4 juni mee aan onze audities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze wedstrijdteams! Benieuwd? 

 

Volg K!dans op Facebook