Summer Vibes – Workshops

Sluit je zomervakantie af met deze masterclasses! Zo ben je helemaal klaar voor het nieuwe dansseizoen.

Prijs: 1 workshop = 20€ | Korting vanaf 5 workshops (workshop Elya & Oriane telt niet mee voor de korting)

Locatie: workshop 1 tem 5: Sporthal IHAM, Bautersemstraat 56, Mechelen | workshop 6 tem 8: Basisschool De Ark – Battelse Bergen 1 – 2800 Mechelen 

Inschrijven

Lessenrooster 22-23

Dansschool K!dans

Hallo daar! Heb jij zin om te dansen? Dansschool K!dans in Mechelen is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken. Er is voor ieder wat wils.

Als je niet zeker bent welke les te kiezen, je kan altijd een proefles volgen of verschillende lessen proberen tijdens onze Open Lessenweken met gratis proeflessen. 

 

Kleuters en Kids

Vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht voor Multimove en vanaf 4 jaar in de lessen Danspret. Ook voor de kids hebben we een leuk aanbod: Ballet, Kids, Hip Hop Lyrical, ... Nu ook nieuw in het aanbod: Musical en Ritmiek Dance. Kijk snel op het lessenrooster.

Adults

Ons aanbod voor tieners en volwassenen is heel uitgebreid. Van Hip Hop en Modern over AfroFusion en Ballet tot Zumba en Jazzdance. Er zijn ook lessen enkel 18+ of 21+.

 

Audities demoteams

Wil jij schitteren op een podium en meedoen aan wedstrijden? Doe op 4 juni mee aan onze audities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze wedstrijdteams! Benieuwd? 

 

Volg K!dans op Facebook