Toon ons je choreografie skills

Ben jij creatief? Verzin je danspasjes onderweg op de fiets? Zie je automatisch een choreo als je muziek hoort? Dan zijn wij super benieuwd naar wat jij kan creëren! Wie weet komt jouw droom uit en kun je die danspasjes eindelijk aan anderen doorgeven.

Dansschool K!dans wil jong talent de kans geven om te groeien als dansleraar. We hebben een intern young potential programma om jonge dansers (+15  jaar) te begeleiden en leren les te geven. Zo krijg je als jonge danser de kans om de kneepjes van het vak te leren binnen onze dansschool.

Maar deze keer hebben we een speciale opdracht. We zijn we extra benieuwd naar jonge creativiteit. Welke dansstijl maakt niet uit! Zolang het maar jouw dansstijl is. We willen weten wat jij kan creëren en ontdekken of je dansstijl een match voor K!dans is.

Hoe kun je meedoen?

  • Stap 1: Schrijf je in via katja@kdans.be – vertel iets over jezelf en motiveer in max 5 regels waarom jij heel graag een choreografie met ons wil delen. + stuur een filmpje van minstens 20 seconden mee (of deel een link waar we je kunnen zien dansen).
  • Stap 2: Vinden we het tof, dan mag je een uitnodiging verwachten voor een try-out. We verwachten daar dat je een eigen choreografie aanleert in ongeveer 30 minuten.
  • Stap 3: Is de try-out ook geslaagd, dan kijken we samen waar we je binnen de dansschool een plaatsje kunnen aanbieden om verder te groeien tot dansleraar, uiteraard met begeleiding.

 

Er zijn 2 inschrijvingsmomenten:

  • Eerste ronde : deadline = 23 juni à try-out = 25 juni
  • Tweede ronde : deadline = 15 juli à try-out (wordt nog bepaald)