K!ool Steps is back! Het masterclass programma van K!dans heeft deze winter opnieuw geweldige dansleraars te gast.  Lucinda (uit Nederland) en Vu Vo Phong (uit Duitsland) warmen onze winter op. Noteer 2 en 9 februari 2014 alvast in je agenda.

Like ons evenement op Facebook en blijf up to date!

Wat is K!ool Steps?

K!ool Steps is hét masterclass project van onze dansschool waarmee we twee jaar geleden van start gingen. De danslessen stralen steeds een internationale sfeer uit, waarbij we ook toegang verlenen tot niet-K!dans-leden. Op die manier willen we zo veel mogelijk dansers motiveren en inspireren en hen helpen een hoger niveau na te streven.
Wat is er anders in 2014? De voorbije jaren gingen de lessen door op maandagavond, maar voortaan ‘verhuizen’ we naar zondag om zo nog meer dansers de kans te geven van deze lessen te genieten.

Lees hier meer over hoe het allemaal begon: Internationale danslessen en check ons Youtube-kanaal voor de filmpjes van vorige seizoenen.

Inschrijven: 15€/class – via inschrijven@kdans.be

K!ool Steps teacher Lucinda : 2 februari 2014

Lucinda kennen we het best van haar verschijning in het programma ‘The Ultimate Dance Battle’. Met haar typische stijl en groove weet ze iedereen te overtuigen.
Wanneer: zondag 2 februari ’14 om 16h-17h30

 

K!ool Steps teacher Vu Vo : 9 februari 2014

Vu Vo is dansleraar bij Groove Dance Classes in Duitsland. Zijn groovy hip hop stijl is zijn grote troef en meteen ook de reden waarom wij hem voor de derde keer op rij uitnodigen.
Wanneer: zondag 9 februari ’14 om 15h-16h30