Eens kijken welke leuke foto’s we nog konden terugvinden van het afgelopen dansseizoen. Onze Facebook pagina staat er vol van!

 

K!boem met Marjan

3 maart: K!boem foto’s

Het was eens wat anders. Een lesje jazzdance voor kids. Maar ze hebben er zeker van genoten. Check de foto’s!

Lees ook: Wie is onze Jazzy Lady?

Carnaval foto's

 

 

 

 

Verkleden voor Carnaval

Zoals ieder jaar houden onze kindjes (en natuurlijk ook de leiding) ervan om zich te verkleden voor de Carnaval danslessen. Ra ra ra… in wat waren zij verkleed? Bekijk de foto’s.

 

Kids Party foto's

 

 

 

 

Kids Party was geweldig!

Onze K!dans kids  weten hoe ze moeten feesten. Dat hebben ze natuurlijk van hun zotte dansleiding geleerd. Vorige zaterdagavond waren de mama’s en papa’s even gerust, terwijl hun feestvarkens op onze party los gingen. De foto’s

 

workshop Gigi Torres hip hop

 

 

 

 

Gigi Torres workshop: foto’s

Gigi Torres is één van de meest bekende choreografen uit de USA en zij kwam op 4 december een workshop in Mechelen geven! Dit zijn  de foto’s. En dankzij Kwanten Productions hebben we ook een leuke videoclip!

 

Sinterklaas foto's

 

 

 

 

Foto’s Sinterklaas

Ook dit jaar vergat de Sint en zijn Zwarte Piet onze dansschool niet. Hij kwam dan ook graag een bezoekje brengen om onze allerkleinsten aan het werk te zien. En of ze braaf zijn geweest dit jaar… dat wist alleen onze leiding  te vertellen. Bekijk de foto’s.

 

Danskamp

 

 

 

 

Foto’s danskamp

Tijdens de eerste week van augustus konden 50 dansers een super fijne week beleven samen met onze dansleraars ines, Dana, Stéphanie, Kaat en Yaelle. Ze leerden verschillende dansjes en sloten de week af met een knallend optreden.

Ook de ouders waren tevreden:

“Ik  mag in alle eerlijkheid zeggen dat het danskamp, althans voor Evi, Silke,  Maureen en Jorinde, een mega-succes is geweest. Nooit eerder zag ik hen ‘s  ochtends met zoveel enthousiasme naar een (thema)kamp vertrekken. En nog steeds  dansen ze hun danspasjes

Bekijk de foto’s

 

Zomeroptredens van onze cheerleaders

De voorbije weken hebben onze cheerleaders veel geoefend en het beste van zichzelf getoond tijdens De Sterkste Man van Antwerpen en het Horseball event. Benieuwd hoe ze gedanst hebben en wie onze cheerleaders allemaal zijn? Bekijk hier de foto’s. (Wel eerst lid worden van onze Facebookpagina) Check ook het krantenartikel.