Freestylen kennen we uiteraard allemaal als een dansterm waarbij je via improvisatie je eigen danspassen gaat uitvoeren die niet vooraf gechoreografeerd waren. Maar wist je dat er ook een sneaker shoe bestaat die de naam Freestyle kreeg?

Zangeres Alicia Keys werkt met Reebok samen om een paar unieke sneakers op de markt te zetten. Zo bracht ze eerder haar favoriete Reebok Classics model, de Freestyle, naar een nieuwe hoogte bracht, en komt ze opnieuw met unieke collectie op de proppen.

Reebok Classics – Freestyle

De stoere Freestyle, bekend om de dubbele bandjes en de kenmerkende belijnde kussentjes op de hiel kreeg eerder een invisible sleehak. Het resultaat van de samenwerking waarin de creativiteit van Alicia wordt toegevoegd aan de Freestyle Hi is een collectie excentrieke sport-luxe sneakers. Deze elegante maar robuuste sneakers zijn er in verschillende kleuren.

Alicia Keys sneakers

Sleehak sneakers

Voor Fall/Winter 2013 ging Alicia Keys graag opnieuw de samenwerking aan met Reebok.  Alicia Keys: “Voor mij komt inspiratie overal vandaan: de straten in New York, muziek, fashion, vrienden en de wereld om mij heen. Het gaat mij erom iets te creëren dat niet alleen comfortabel, maar ook cool is én je zelfvertrouwen geeft!”

Alicia geniet zichtbaar van het ontwerpen. Ze ziet het als een goede outlet voor haar creativiteit en een nieuwe manier om zichzelf artistiek uit te drukken.

Alicia Keys

Alleen denken wij dat het toch niet zo evident is om op sleehakken te freestylen 🙂 Al eens geprobeerd?