Niets is leuker dan vrolijke sokken in je sneakers! Maak je dansoutfit helemaal af met deze kleurrijke kousen in allerlei patronen en motieven. Kom helemaal happy naar de danzaal.

Happy Socks

Het begon allemaal onder het grijze wolkendek van een aprildag, die de lente van 2008 even onderbrak…. Plots ontstond het idee om een alledaags accessoire om te toveren tot een design item, dat dankzij zijn kleurrijke karakter garant staat voor instant happiness. Hoogstaande kwaliteit, perfect vakmanschap en creativiteit waren daarbij de belangrijkste eisen. Het concept werd uitgewerkt en geperfectioneerd door het Happy Socks team vanuit hun originele hoofdkwartier, een 400 jaar oud, vuurrood landhuisje, te midden van kerselaars en bessenstruiken, in een park in het centrum van Stockholm.  Vandaag wordt Happy Socks verdeeld in meer dan 50 landen, verspreid over alle continenten.

Herfstmode 2013

De herfst/winter collectie bestaat uit een erg uitgebreid aanbod waarin je alles vindt wat je voeten nodig hebben om vrolijk de winter door te komen in de danszaal. Steeds in Happy materialen, Happy kleuren en Happy patronen, zoals sokken met leger- en tijgerprint.

Happy Socks Herfstmode

Leuke kerstcadeaubox

Happy Socks denkt al aan de feestdagen en lanceerde een cadeaubox met 4 verschillende sokkenduo’s voor 29,99 euro.

Happy Socks kerstcadeau