Voor wie zich het volgende dansseizoen wenst in te schrijven voor de lessen Cheerleaden, maar deze cursus niet meer terugvindt op de lessenrooster: geen paniek! Deze les is namelijk van naam veranderd. Cheerleaden is nu Cheerlesque geworden.

De naamsverandering kwam er omdat de meiden van deze groep meer in hun mars hebben dan alleen cheeren. Ze waagden zich vorig seizoen ook aan stijlen als burlesque en sexy showdance. Daarom wordt Cheerleaden nu Cheerlesque. De lesgever, Shauni, en de dag en het uur blijven wel hetzelfde.

Optreden
De Cheerlesque meiden gaven eerder al optredens tijdens onder andere de Sterkste Man en een Horseball event. Ze zijn wel steeds op zoek naar nieuwe opdrachten en uitdagingen. Als je hen wil boeken kan je altijd contact opnemen, want zij zijn er klaar voor!

Versterking
Onze sexy dames zijn ook steeds op zoek naar versterking. Hou jij van show verkopen, sexy dansen en met pompons shaken? Dan ben jij wat ons Cheerlesquers zoeken! Inschrijven kan hier en je bent altijd welkom voor een proefles op vrijdagavond van 19 tot 20 uur. Cheers to that!