Na zes jaar kondigde Justin Timberlake op 10 januari zijn comeback in de muziekwereld aan. De Amerikaanse zanger heeft een nieuwe single klaar: ‘Suit & Tie’, waarbij hij samenwerkte met Timbaland en Jay Z.

Was jij vroeger een hevige Justin Timberlake-fan en voelde je de bui hangen toen de r&b-zanger koos voor het cinemascherm in plaats van voor zijn muziek? Gelukkig is hij op zijn beslissing terug gekomen. ‘Suit & Tie featuring Jay Z’ is zijn eerste nieuwe single in 7 jaar tijd en het is nog maar het tipje van de sluier. Later dit jaar lanceert hij ook een nieuw album ‘The 20/20 experience’.

‘Suit & Tie featuring JAY Z’ is nu EXCLUSIEF en WERELDWIJD gedurende 24 uur te beluisteren en te koop bij iTunes.  Check de Belgische store site HIER: http://tmbr.lk/iTunesST. Je kan ook een kijkje nemen op JustinTimberlake.com, en MySpace. Vanaf 15 januari zal de single eveneens te vinden zijn op VEVO@YouTube, Spotify, Deezer, etc.

De langverwachte JT single “Suit & Tie” is geschreven en geproducet door Justin Timberlake zelf, in samenwerking met Timbaland, Shawn Carter (u ook bekend als Jay Z), Jerome “J-ROC” Harmon (producer van o.a. Timbaland, Justin Bieber, Missy Elliott, Demi Lovato, Nelly Furtado, Jamie Foxx, …) en James Flauntleroy (meest gekend voor songs als “No Air” van Jordin Sparks, “Love Sex Magic” van Ciara en 6 tracks op Rihanna’s album Rated R); én zal op Justin’s nieuwe album “The 20/20 Experience”, release voorzien voor later dit jaar, staan!

Check de link om de single te beluister.

Wil jij kunnen dansen zoals in de coole videoclips? Zoek en vind de dansles die bij je past in onze lessenrooster.