Op dinsdag 7 april 2015 werd de sporthal van Basisschool De Ark omgetoverd tot een wereld vol prinsessen en draken. Het was weer tijd voor onze kleuterdansdag!

Dansende prinsessen

’s Morgensvroeg stonden 28 blije gezichtjes klaar voor een dag vol plezier en avontuur. De kleuters werden opgewacht door vijf grote prinsessen die hen de hele dag hebben begeleid. Er was een stoere piratenprinses (Sofie), een slaapprinses (Jolien), een paarse prinses (Sofie) en wel twee snoepprinsessen (Gaya en Lara). Zij namen de kleuters mee naar een sprookjeswereld waarin prinsessen en magie de hoofdrol speelden.

Een goed gevulde dansdag

Kleuterdansdag K!dans 2015

Kleuterdansdag K!dans 2015

De dag was goed gevuld, maar wat stond er nu op het programma? De prinsesjes kwamen om negen uur toe en leerden al meteen het lievelingsdansje van de snoepprinsessen aan. Daarna hebben ze hun eigen magische toverstaf in elkaar geknutseld en daarna leuke spelletjes gespeeld. Na een spannend verhaal was het weer tijd voor een dansles met de lievelingsdansjes van de andere prinsessenjuffen. Na de lunch was er nog een geweldige poppenkast met dansopdrachtjes, waarin de prinsessen te maken kregen met ridders en draken. Er stond ook nog een bewegingsverhaal op het programma waarbij de kinderen de verschillende gebeurtenissen moesten uitbeelden. De kleuterdansdag werd afgesloten met een superleuk dansfeest waar de prinsesjes konden dansen op hun favoriete liedjes. Omstreeks half vier konden onze kleuters moe maar voldaan weer naar huis gaan om na te dromen over deze onvergetelijke dansdag.

Groepsfoto Kleuterdansdag K!dans 2015

Groepsfoto Kleuterdansdag K!dans 2015