Wie op zaterdag naar de danslessen komt, heeft wellicht al gezien dat de lessen van danspret en de kids soms bijgewoond worden door deze dame, Liesbeth Michiels. Wat is daar nu de bedoeling van?

K!dans focust zich erg op kwaliteit, zowel op bestuursvlak als op vlak van de danslessen. Wij wensen nl. dat al onze dansers een goede scholing krijgen en onze leden tevreden zijn. Eén van de actiepunten die we daartoe genomen hebben, is het inschakelen van een pedagoge/leercoach, Liesbeth. Zij zal in een eerste fase onze jongste lesgevers van tevens onze jongste groepen bijstaan met didactische raad en tips. Daarnaast stippelt zij samen met deze lesgevers een toepasbaar leerplan met doelstellingen uit. Op die manier trachten wij de overgang van dansers tussen dansgroepen met verschillende leeftijden te vergemakkelijken en het juiste niveau te halen binnen een dansgroep. Bovendien is dit een extra bijscholing (op lange termijn) voor onze lesgevers.

Liesbeth heeft naast haar pedagogische opleiding ook een balletachtergrond en enkele BLOSO-diploma’s, in onze ogen dus uitermate geschikt voor deze job. Zij is één van de nieuwe medewerkers die sinds dit seizoen deel uit maken van het K!dans-bestuur. Je zal in de toekomst dus nog heel wat vernieuwing, verbetering en groei van Dansschool K!dans mogen verwachten.

Liesbeth zorgt voor pedagogische begeleiding