Ben jij helemaal into zumba? Dan wordt het tijd om jouw garderobe volledig op de fitness hype af te stemmen. Solden in de winkels, betekent ook solden in de zumba online shop.

Bedrijf van het jaar

Inc.Magazine benoemde Zumba® Fitness onlangs tot het bedrijf van het jaar. En terecht. Want achter de inmiddels wereldwijd beroemde fitness trend, schuilt een immense marketing machine. Zumba-lessen, DVD’s, CD’s, accessoires, kledij, conventies, … zumba is ondertussen meer dan “alleen maar feestelijk dansen”, het is een echte community geworden, die zich vanuit Colombia heeft verspreid over de hele wereld. Gemotiveerde dansers kunnen een cursus volgen om een officiële instructor te worden of om (nog een stapje verder) “zumba jammer” te worden en het bedrijf te promoten in verschillende landen. Als instructor krijg je ook toegang tot een persoonlijke login op de zumba.com website waar je allerlei extraatjes kunt downloaden gaande van marketing materiaal als voorontworpen visitekaartjes en flyers, tot extra liedjes voor je lessen. Je kunt er ook je gegevens achterlaten, zodat de fitness centra je gemakkelijk kunnen bereiken om lessen te geven.

Voor de liefhebbers

Ook voor de beoefenaars van de Zumba-stijl heeft het fitness label allerlei goodies in petto. Zo kun je in de online shop leuke topjes, T-shirts, broeken, kousen, armbandjes, … bestellen. Momenteel zijn er zelfs enkele items aan goedkopere prijzen te kopen. Daarnaast bestaat er ook een DVD-pakket om thuis te trainen. De Zumba Fitness Core is nog een nieuwkomertje op de markt. Hiermee kun je zelf op een leuke manier je buikspieren trainen. Je krijgt persoonlijke instructies, 40 tracks en 30 dansstijlen op de DVD aangeboden. (Winkelprijs: 49,98€)

En bij K!dans?

Ook bij ons kun je natuurlijk terecht voor leuke zumbalessen. Bekijk het lessenrooster voor meer info.